Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín

Kód: 9788074330148
Neohodnoceno
Značka: Víkend
269 Kč
Ihned k odeslání
Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody, začínajícím i zkušeným zpracovatelům ovoce, nabízí tato knížka v jednotlivých kapitolách přehled o tom, jak si vyrobit kvalitní šťávy, vína a ovocné destiláty. Krok za krokem vede čtenáře od výběru ovoce přes jeho úpravy a zpracování až ke konečným produktům. Kapitola o výrobě ovocných destilátů je zpracována na základě nejnovějších poznatků a zkušeností z této oblasti. Zvláštní kapitola je věnována smyslovému hodnocení destilátů vyrobených z nejčastěji zpracovávaných druhů ovoce v ČR. V knize popsané nemoci, chyby a vady vín a destilátů vám pomohou odhalit příčiny jejich vzniku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Zařazení 1: Literatura naučná
Zařazení 2: Kuchařky
Vydavatel: Víkend
Autor: Helena Uhrová
Rok Vydání: 2009
EAN: 9788074330148

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: