Čtyřfázový program histaminového restartu – Jak odhalit příčiny migrén, ekzémů, závratí, alergií a dalších potíží Čtyřfázový program histaminového restartu – Jak odhalit příčiny migrén, ekzémů, závratí, alergií a dalších potíží - Becky Campbell

Kód: 9788075543219
Neohodnoceno
Značka: Anag
358 Kč
Ihned k odeslání
Odhalte základní příčinu vašich zdravotních problémů a uzdravte své tělo. Revoluční čtyřfázový…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Odhalte základní příčinu vašich zdravotních problémů a uzdravte své tělo. Revoluční čtyřfázový program, který přirozeně vyléčí vaše tělo Miliony lidí trpí alergiemi, migrénami, kožními problémy, poruchami spánku, zažívacími potížemi nebo úzkostí v důsledku nediagnostikované intolerance histaminu. Dr. Becky Campbell, která má v oboru dlouholeté zkušenosti a sama trpí histaminovou intolerancí, vytvořila revoluční čtyřfázový program, který přirozeně vyléčí vaše tělo. Ucelený holistický léčebný plán odhaluje příčiny a přináší fungující řešení Co odlišuje její přístup a díky čemu je účinnější pro trvalé výsledky? Je to proto, že hledá základní příčiny a nabízí ucelený holistický léčebný plán, který se zaměřuje na stravu, environmentální toxiny, životní styl a další. Odhaluje osm nejčastějších příčin, proč tělo nezpracovává histamin správně a přináší fungující řešení v podobě plánu, který zahrnuje dietu s nízkým obsahem histaminu, péči o játra, podpoření funkce střev a pokyny, jak bezpečně znovu zařadit potraviny, kvůli kterým jste kdysi onemocněli. Čtyřfázový histaminový resetový plán pro uzdravení těla Spolu s množstvím chutných receptů obsahuje také informace o doplňcích stravy, způsobech, jak snížit stres, a mnohé další. Investujte do svého zdraví a dodržujte čtyřfázový histaminový resetový plán pro uzdravení těla.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdraví
Zařazení 1: Literatura naučná
Zařazení 2: Kuchařky
Zařazení 3: Zdraví
Vydavatel: Anag
Autor: Becky Campbell
Rok Vydání: 2021
EAN: 9788075543219

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: